-->

         VI BYDER ALTID PÅ GRATIS KAFFE I VORES KUNDELOUNGE ☕

AIRCONDITION SERVICE

Få et serviceeftersyn af dit klimaanlæg i bilen hvert andet år. På den måde kan du spare dig selv for tusindvis af kroner på dyrere reparationer af din aircondition med et aircondition service, ligesom du mindsker risikoen for gener af luftveje og øjne, forkølelse og ikke mindst dårlig lugt i bilen. Hos Undal Autoservice i Frederiksværk i Nordsjælland & Halsnæs har vi stor erfaring med reparation og service af aircondition.

Vær opmærksom på, at alle aircondition- og klimaanlæg med tiden får nedsat køleevne. Det sker, fordi anlæggene med tiden taber kølemidlet (ca. 10 % per år).

Når vi tjekker og laver aircondition service, så kigger vi selvfølgelig på køleevnen, ligesom vi blandt andet måler sugetrykket, indblæsningstemperaturen og ikke mindst kondenseringstrykket. Derudover fylder vi den korrekte mængde kølemiddel på anlægget.


​VEDLIGEHOLDELSE med AIRCONDITION service

Men selvom et klimaanlæg er en kompliceret affære, så har du selv mulighed for at løse nogle af problemerne. Oplever du eksempelvis, at der lugter af fugtigt tøj i bilen, kan det skyldes at fugten fra fordamperen ikke kan komme ud. Derfor kan du med fordel slukke for airconditionanlægget et par minutter før du er fremme, så luften kan tørre fordamperen, og du undgår, at der dannes bakterier.

Du kan finde flere gode råd om vedligehold og aircondition service under Gode råd om vedligeholdelse af din bil

Kontakt os allerede i dag

Vil du vide mere om vores aircondition service så kontakt os på telefon 

47 72 24 44. Eller skriv til os i formularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

UNDAL AUTOSERVICE

​CVR: 30609697

Adresse

Undalsvej 7

3300 ​Frederiksværk

Kontakt​

Undal Autoservice

Undalsvej 7
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 24 44
CVR: 30609697
info@undal.dk