-->

         VI BYDER ALTID PÅ GRATIS KAFFE I VORES KUNDELOUNGE ☕

AUTOPARTNER med højt gennemsnit

Undal Autoservice i Frederiksværk har siden 2010 været medlem af den landsdækkende kæde AutoPartner. Der er pt. 240 medlemmer på landsplan.

Som medlem af AutoPartner bliver vi som autoværksted kvalitetskontrolleret af FDM mindst en gang om året. Med et landsgennemsnit på 4,3 i karakter fra FDMs kvalitetskontrol, ligger Undal Autoservice ApS højere end gennemsnittet med en karakter på 4,7 - det højeste gennemsnit i byen. Desuden er vi blevet kåret til "Månedens Autopartner" 3 gange i alt.


Det er vi stolte af, for så kan vi garantere dig som kunde, at du altid er sikret en høj kvalitet og de bedste vilkår, når du vælger os som dit autoværksted. 

​Din garanti for godt håndværk

Medlemskabet af AutoPartner giver også vores kunder garanti for et højt uddannelsesniveau hos vores personale, da det er et krav, at samtlige værksteder følger et efteruddannelsesprogram, der sikrer, at de er i stand til at reparere de nyeste biler på markedet.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at man som bilejer føler sig tryg ved at aflevere bilen på værkstedet og samtidig vide, at alt er i bedste kvalitet, når man tager derfra igen. 

Med vores medlemskab af AutoPartner og kvalitetskontrollen fra FDM, er du garanteret netop det. Vi er dit lokale autoværksted i Frederiksværk, Nordsjælland & Halsnæs med fokus på din interesse.

Kontakt din autopartner i dag

Læs mere om AutoPartner​ her eller  ring til os på telefon 47 72 24 44, hvis du vil vide mere. Du kan også læse mere om vores​ autoværksted i Frederiksværk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

UNDAL AUTOSERVICE

​CVR: 30609697

Adresse

Undalsvej 7

3300 ​Frederiksværk

Kontakt​

Undal Autoservice

Undalsvej 7
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 24 44
CVR: 30609697
info@undal.dk