-->

         VI BYDER ALTID PÅ GRATIS KAFFE I VORES KUNDELOUNGE ☕

AUTOVÆRKSTED

På vores autoværksted i Frederiksværk udfører vi alle former for reparation og montering af ekstraudstyr uanset bilmærke. Der er mulighed for lånebil, mens vi servicerer din bil.

Et kvalitetskontrolleret autoværksted

Hos os går kvalitet og service hånd i hånd, så derfor får vi hvert år kvalitetskontrolleret vores autoværksted af FDM og vores udstyr og vores værktøj af Autobranchens Udviklingscenter. Du kan læse mere om vores samarbejde med Autopartner og vores FDM-godkendelse her.

Vi udfører naturligvis kun det arbejde, der er aftalt med kunden og ringer altid, hvis det viser sig, at der er behov for enten større eller yderligere reparationer.

Vi vil gerne hjælpe dig med at passe godt på din bil. Derfor giver vi gerne masser af gratis råd med på vejen, når du besøger vores autoværksted i Frederiksværk nær Halsnæs & Nordsjælland. Det kan spare dig for penge og besvær. Nogle af dem du finder under Gode råd om biler.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.​ Du kan også ringe til vores autoværksted på telefon 47 72 24 44.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

UNDAL AUTOSERVICE

​CVR: 30609697

Adresse

Undalsvej 7

3300 ​Frederiksværk

Kontakt​

Undal Autoservice

Undalsvej 7
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 24 44
CVR: 30609697
info@undal.dk