-->

         VI BYDER ALTID PÅ GRATIS KAFFE I VORES KUNDELOUNGE ☕

​SERVICE

​Din bil har behov for løbende vedligeholdelse, og sørger du for regelmæssigt at kigge forbi til et serviceeftersyn, kan det spare dig for tusindvis af kroner i det lange løb i form af større regninger, samt sikre dig mod uheldige eller ligefrem farlige situationer i trafikken.

Et serviceeftersyn hos Undal Autoservice følger naturligvis producenternes anvisninger. Det sikrer at fabriksgarantien opretholdes, hvis den stadigvæk gælder. 

Vi anvender kun OE reservedele - altså reservedele i original kvalitet, ligesom vi anvender serviceskemaer, der sikrer at garantien opretholdes.

SERVICEEFTERSYN

Din bil bør som tommelfingerregel gennemgås detaljeret mindst en gang om året. Derfor har vi hos Undal Autoservice en lille og en stor servicepakke, som du kan vælge mellem alt afhængigt af bilens behov.

Udover den store og lille servicepakke, tilbyder vi også at udføre ferieeftersyn. Det er ofte en god ide at få bilen set efter i forbindelse med længere køreture samt sommer- og vinterferie for at forebygge evt. skader på din bil samt irriterende og/eller farlige situationer for dig.

Har du eksempelvis gammel olie på bilen om vinteren, risikerer du i værste fald at skiferien ender med en totalskadet motor. 

Gammel olie er nemlig fyldt med en grødet masse af bundslam og kondensvand, og kan derfor fryse, hvilket medfører nedsat smøreevne for din motor. 

​Dette kan i værste fald føre til motor-havari.


Om du bør tage det store eller det lille eftersyn afhænger af, hvornår bilen sidst har været til serviceeftersyn.

Du kan læse mere om eftersyn af din bil under Gode råd om service-og ferieeftersyn.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.​ Du kan også ringe til vores autoværksted på telefon 47 72 24 44.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

UNDAL AUTOSERVICE

​CVR: 30609697

Adresse

Undalsvej 7

3300 ​Frederiksværk

Kontakt​

Undal Autoservice

Undalsvej 7
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 24 44
CVR: 30609697
info@undal.dk