-->

         VI BYDER ALTID PÅ GRATIS KAFFE I VORES KUNDELOUNGE ☕

SPECIALER

Hos Undal Autoservice har vi valgt at specialisere os i mere end almindelige reparationer. Læs om vores specialer nedenfor og spar penge ved at følge nogle af de gode råd.

VAG-BILER

Hos Undal Autoservice har vi valgt at specialisere os i VAG-biler, der omfatter bilmærkerne VW, Audi, Seat og Skoda. Derfor har vi også en specialist i netop disse mærker ansat på stedet, så vi er bedst muligt rustet på dette område.

Både VW, Audi, Seat og Skoda kræver specialudstyr under en reparation og derfor kræves der også en specialuddannelse af autoteknikeren. 

Vores VAG-tekniker hedder Jan Juul Jensen og han er ekspert på området. Han har lige knap 10 års erfaring fra hans ansættelse hos SMC biler. Herudover har han taget en uddannelse som Audi-tekniker.


SERVICE PÅ VW, AUDI, SEAT OG SKODA

Som VAG-specialiseret autoværksted yder vi den bedste og mest kvalitetssikre service og reparation på bilmærkerne VW, Audi, Seat og Skoda. 

Med vores speciale i netop disse mærker kan vi tilbyde fejlfinding med en VCDS-tester og en reparation, hvor du er garanteret, at det er de rigtige reservedele, den rigtige viden og de rigtige teknikker, der bliver brugt.

Bilteknologien er under konstant udvikling og Jan bliver derfor også løbende uddannet i disse biler. På den måde kan du føle dig 100 procent sikker på vejene i din VW, Audi, Seat eller Skoda, når du forlader vores værksted.

Vil du vide mere om vores service på VW, Audi, Seat eller Skoda, så kontakt os på telefon 

47 72 24 44 eller kig forbi vores værksted i Frederiksværk i Nordsjælland og Halsnæs.

MOTOR OG ELEKTRONIK

Et af de områder der har ændret sig radikalt gennem årene er elektronikken i biler.

En bil har i dag rigtig mange elektriske systemer og et af de store er motoren, som består af en mekanisk del og en elektrisk del. Det betyder, at en stor del af arbejdet i dag består af fejlsøgning med diagnosetestere.

Hos Undal Autoservice sørger vi for løbende at efteruddanne os, så både vi og vores udstyr altid er fuldstændig opdateret.

Derfor lader vi os løbende kvalitetskontrollere af FDM og Autobranchens Udviklingscenter.

RUDER

Ruder, glas og stenslag går desværre ofte hånd i hånd. Stenslag i ruder kan, udover at genere ved kørsel, løbe og dermed beskadige ruden i en sådan grad, at hele ruden skal skiftes.

Derfor er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, når uheldet er ude, så du ikke ender med at betale dyrt for noget småt. Hvis stenslag er under en centimeter kan det nemlig repareres, men det kræver at stenslaget bliver dækket til med det samme, så der ikke trænger snavs ind.

Er du i tvivl, så kig forbi og få en vurdering af, om ruden kan repareres eller om det er nødvendigt at skifte den.

Er du forhindret i at komme hurtigt til en fagmand, kan du mindske risikoen for at støv og snavs i stenslaget ved anvende et stenslagsmærkat.

Når din bilrude står for en udskiftning, er det ikke ligegyldigt hvilken rude du vælger. Den skal selvfølgelig passe til dit bilmærke og være af en god kvalitet, men en rude er ikke længere blot et stykke glas. I dag er der flere finesser indbygget i ruderne som eksempelvis solafskærmning og elektronik, og der vil komme flere til i fremtiden.

Undal Autoservice benytter kun ruder af fabrikskvalitet og vi arbejder sammen med Pilkington.

AIRCONDITION

Læs mere om aircondition

DÆK OG FÆLGE

Læs mere om dæk og fælge

Kontakt os for yderligere information

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information.​ Du kan også ringe til vores autoværksted på telefon 47 72 24 44.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

UNDAL AUTOSERVICE

​CVR: 30609697

Adresse

Undalsvej 7

3300 ​Frederiksværk

Kontakt​

Undal Autoservice

Undalsvej 7
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 24 44
CVR: 30609697
info@undal.dk