-->

         VI BYDER ALTID PÅ GRATIS KAFFE I VORES KUNDELOUNGE ☕

DÆKSERVICE tilbydes

Hos Undal Autoservice i Frederiksværk er dæk og fælge et af vores specialer og vi udfører dækservice for alle biltyper. Vi råder over moderne udstyr der gør os i stand til skifte selv de helt store størrelser. Vi er altid leveringsdygtige i kvalitetsdæk til konkurrencedygtige priser.

Vi tilpasser efter dit behov

Med vores mangeårige erfaring inden for service og skift af dæk er du sikker på, at din bil er i trygge hænder hos os, når dækkene eller fælgene skal serviceres. 

Hos Undal Autoservice bliver vores mekanikere løbende efteruddannet, hvilket gør, at de altid er med på den nyeste teknologi. 

Vi tager udgangspunkt i dit kørselsmønster, så du får den dækservice eller det hjulskifte som bedst passer til dit behov på vores værksted i Frederiksværk & Halsnæs beliggende i Nordsjælland. 


Som medlem af hjulskift.dk sikrer vi vores kunder de bedste dæk til den bedste pris – klik her

MERE OM DÆKSERVICE

Ud over almindelig dækservice tilbyder vi bl.a. også 4 hjuls udmåling, også kaldet sporing, der sikrer, at din bils styretøj er korrekt vinklet i forhold til specifikationerne fra producenten. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om dækservice, 4 hjuls udmåling eller andre af de services, som vores automekanikere tilbyder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information

UNDAL AUTOSERVICE

​CVR: 30609697

Adresse

Undalsvej 7

3300 ​Frederiksværk

Kontakt​

Undal Autoservice

Undalsvej 7
3300 Frederiksværk
Tlf.: 47 72 24 44
CVR: 30609697
info@undal.dk